phpBBhelp.pl
https://www.phpbbhelp.pl/forum/

jak użyć if'a w tpl?
http://www.phpbbhelp.pl/forum/jak-uzyc-if-a-w-tpl-t23686.html
Strona 1 z 1

Autor:  vha [ 21 Sty 2009, 19:43 ]
Temat postu:  jak użyć if'a w tpl?

chce zrobić coś takiego w viewtopic_body.tpl:
Kod:
if(coś_tam_coś_tam){
<tr class="class1">
}else{
<tr class="class2">
}


niestety wszystkie próby użycia php kończą się niepowodzenenim. póbowałem <?php> próbowałem {php}.

z góry dzięki za pomoc

Autor:  Quba [ 21 Sty 2009, 20:08 ]
Temat postu: 

Możesz zainstalowac exptreme styles moda. On umozliwia stosowanie php w tpl. Inna opcja jest aktualizacja do phpbb3 ;)

Autor:  vha [ 21 Sty 2009, 20:28 ]
Temat postu: 

do zamknięcia

Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/