treker napisał(a):
Proszę o to co wyżej. Czy jest możliwe dodanie akceptacji *.bmp *.gif *.png ?
Obecnie nie ma czegoś takiego.... robiłem tego moda, bo potrzebowałem takie coś, a bmp za dużo miejsca zajmuje a zdjęcia z reguły są w jpegu, więc gif i png odpuściłem sobie.
Mod ten ma około roku

Mam go na forum, które no powiedzmy, że nie jest za duże... -
www.fiatpunto.com.pl i.... katalog z fotkami zajmuje już 7GB...
A z reguły jeden plik nie przekracza 150-200kB... Przy przenoszeniu forum na inny serwer staje się to kilkudniową masakrą....
Swoją drogą ta wersja, która jest tutaj, jest bardzo niedopracowana... u siebie dokonywałem trochę poprawek podgląd obrazka jest inny - user po kliknięciu w miniaturkę zobaczy obraz w rzeczywistych wymiarach jeśli obrazek nie wychodzi poza kwadrat 800x800, a jak wychodzi to zobaczy pomniejszony proporcjonalnie do 800x800 i może kliknąć w link, po czym się pokaże oryginał. Zastosowane są również poprawki w stylu mod rewrite do skrócenia linków. Bym udostępnił to, ale nie chce mi się poprawiać kodu, gdyż jest to pisane na jedno kopyto pod tylko tą domenę.
Co do tego, że nie działa z IE - u mnie nie ma z tym problemu....
Swoją drogą jak znajdą się chęci i czas, to popracuję nad wersją 2.0 dla phpBB2 i phpBB3, ale narazie nie ma chęci...
Pracowałem też nad systemem a'la fora.pl i nawet to działało i dużo miejsca nie zajmowało (nieograniczona ilość for na 1 plikach).... dopisałem też takie bajery, że za wklepanie kodu sms można podpiąć własną domenę, uruchomić jakiegoś moda itp itd... ale nagle słomiany zapał zgasł i leży to tak od ponad pół roku....

heh nawet nie wiem gdzie mam to co napisałem...
Upload Images Mod v1.1 [||||||||||] 100% Done!
Hmmm wypadało by popracować nad dopracowaną wersją 2.0