Oto link do jednej ze storn portalu:
http://silva.c0.pl/portal.php?show=5
Zamiast " wyskakują mi jakieś dziwne znaki zapytania.
Tak wygląda struktura tej strony:
Kod:
<table class="forumline" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%">
<tbody><tr>
<td class="catHead" height="25"><span class="genmed"><b><center>Polecamy ksi±żki</center></b></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="left"><center><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr valign="top"><td valign="top">
<center></td></tr>
<br />
<br />
<p lang=pl><span lang=pl>
J. Berliz OFM „Sukces pełni± życia” – J.Berlitz jest rzymsko-katolickim księdzem, poszukiwanym mówc± i prezenterem motywuj±cych programów. Ukończył studia filozoficzne, posiada stopnie naukowe z teologii, wychowania muzycznego, administracji szkolnej i pedagogiki. W 1984 założył Franciszkański O¶rodek Edukacyjny znany z prowadzenia szkoleń z dziedziny rozwoju duchowego, emocjonalnego, fizycznego i zawodowego. Lubi sporty wodne, spacery, wspinaczki, jazdę na rowerze, ogrodnictwo, muzykę, taniec i teatr.<br>
Pisze „ Wierzę, że wszyscy ludzie na tej planecie s± po to, aby cieszyć się życiem. (...). Z punktu widzenia teologii, jeżeli spełnienie nie zaistniało – nie jest to win± Boga.” itd.
</p></span>
<br />
<br />
</center>
</td></tr></tbody></table></center></td>
</tr>
<tr>
<td class="row3" align="left"><span class="gensmall"></span></td>
</tr>
</tbody></table>
Jak widać, niektóre znaki już przekonwetrowałem. Ale nie wiem jak sobie poradzić z ".
Zupełnie się na tym nie znam i będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam