Jednak trzeba pojedyńczo każdy uśmieszek załadować ale po kolei , można robić to na różne sposoby mój akurat jest taki , (jest to operacja robiona na moim komputerze na ściągniętym forum poprzez ftp w celu przenoszenia na inny serwer dlatego go jeszcze mam, zresztą kopii nigdy nie za wiele ) można ściągnąć tylko wybrany folder a potem zaktualizowany znów przesłać na serwer. To taki mój babski sposób.
Trzeba wejść w folder images
Następnie tu widać folder smiles otwieramy go i wklejamy co nam się żywnie podoba
I proszę bardzo , mamy przygotowane uśmieszki i inne gifki co kto tam lubi.
Teraz idziemy do swojego ftp przegrywamy folder na serwer a tam już po tej operacji otwieramy w Panelu Administratora "Uśmieszki"
Tutaj ręcznie wpisujemy
1.Kod Uśmieszku np. :zly:
2.Plik Obrazka Uśmieszku : tu wybieramy z listy rozwijalnej i odszukujemy nowego uśmieszku jego nazwę , obok mamy podgląd nowego uśmieszku .
3.Emocja Uśmieszku np. zły
klikamy na button wyślij i mamy co chcemy . To prawda , że to pracochłonne ale ja przynajmniej miałam pewność , że każdy z dodanych znajdzie się tam z całą pewnością.
Cały pic na tym polega , że bez kodów uśmieszków , nie jest możliwe dodanie ich , bo też próbowałam numeru z paczką . Możesz każdemu pojedyńczemu z paczki uśmieszkowi w panelu admina nadać taki swój wymyślony kod typu np: :piwo: , :usmiech: , :papa: , to zostaną przyjęte.
Jeśli to Tobie się nie przyda , to może przyda się komuś innemu .