abc napisał(a):
no ale ten hack jest przystosowany do 'normalnych' for a jak są subfora to troche się pozmienia
Jako zielepuch przestalem cokolwiek rozumiec. Subfora? Prosze o wytlumaczenie, bo albo ja czegos nie rozumiem albo...
nilhir napisał(a):
Mam tego hacka u siebie i faktycznie instrukcja indexu czystego jest troche zwalona
U mnie akurat byl problem z search.php, a poza tym to reszta wlasciwie tez nie dzialala. Index sie ladowal - owszem, ale dalej nic nie szlo i od razu bledy.
-------------------UPDATE---------------------------------------------------
Wlasnie wrzucile haka po raz drugi. Na probe wszedlem jako gosc i rozpoczalem nowy watek, a pozniej nie czekaja na przeladowanie strony zamknalem przegladarke. Kiedy wszedlem po raz drugi na forum zobaczyle na gorze nastepujace komunikaty (byly jakby wtopione w forum tzn. one na gorze a reszta normalnie wygladajacego forum pod spodem):
Warning: mysql_fetch_array(): 24 is not a valid MySQL result resource in /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/db/mysql4.php on line 214
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/db/mysql4.php:214) in /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/includes/page_header.php on line 484
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/db/mysql4.php:214) in /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/includes/page_header.php on line 486
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/db/mysql4.php:214) in /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/includes/page_header.php on line 487
Po usunieciu plikow cookie i wejsciu na strone po raz drugi nie zobaczylem juz zadnych komunikatow. Jednak kazdorazowa proba podejrzenia jakiegokolwiek watku konczyla sie biala strona z komunikatem:
Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /home/trocu/public_html/nazwastrony/Site/forum/viewtopic.php on line 978
[ Dodano: 13 Cze 2005 19:58 ]Nikt mi nie pomoze?