Witam!
Osobiście się tym nie zajmuje ale chciałbym zgłosić pomysł na modyfikację. Myślę, że bardzo pożyteczną modyfikację.
Ma to polegać na zmianie języka całego main forum dla niezalogowanych i odwiedzających.
np. z polskiego na angielski, z angielskiego na polski.
Wiem, że cały język można zmienić w panelu administracyjnym ale proszę zauważyć, że nie o to mi chodzi.
Najlepiej jak było to kojarzone po wartościach ciasteczek tak aby język zmieniał się tylko dla jednej osoby (ewentualnie jedengo adresu ip/warości ciasteczka) a nie żeby zmiana jednego hosta powodowała zmianę całego języka na forum.
Myślę, że wytłumaczyłem to dostatecznie dalej już się nie będę rozpisywał bo nie ma sensu:)
Wizualnie miało by to polgać na wciśnięciu w miniaturkę (np. ikonkę z flagą, polską lub brytjską, gdzieś w górnym rogu forum).
Można by było powiedzieć poco to, przecież w czasie rejestracji można zmienić język phpBB na angielski...hmm niby tak ale po zmianie za pomocą (no narazie pomysłu na taką modyfikację) tej modyfikacji można odrazu czytelnie wypełnić swój profil.
Łatwo sie piszę a ciężka dola programisty hehe. Zostawiam swój pomysł do recenzji innych.
Pozdrawiam.