Prosze powiesz mi dokladnie gdzie mam to zapytanie wpisac w phpmyadminie? Prosze, bo nie wiem czy dobrze wpisuje.
Doklanie to mam forum na mojeforum.net . Robie kopie zapasowa. Mam tera forum phpbb. Potem w phpmyadminie stara baze kopiuje do nowej bazy na serwerze byethost. No i wyskakuje po kopiowanie ten blad na ktory mi dales KOD.
Nie wiem czy w dobrym miejsci to wpisalem. Prosze wiec zebys mi dokladniej wytlumaczyl.
A przedtem Ci tlumaczylem to ze - zainstalowalem phpbb i je skonfugurowalem. No i juz mialem wszytkie pliki doncorrado_portal itd. Wiec gdy kopiowalem stara baze wyskakiwalo mi ze pliki juz istnieja i nie chcialo mi skopiowac. Usunalem wiec z serwera te puste i skopiowalem moja baze ale wtedy sie bledy zaczely pojawiac. Wpisalem(nie wiem czy dobrze) to zapytanie. Nie wiem czy to spowoduje naprawienie bledu czy jak bede znowu kopiowal baze to blad nie wyskoczy. Ale raczej to pierwsze.
Bede mial wszystkie kategorie i tematy w kategoriach tak ja przedtem? Te stare dane (tematy i posty) od razu sie pokaza na stronie forum czy bede je musial wlaczac.
Ale prosze Cie jeszcze raz wytlumacz mi dokladnie gdzie to zapytanie wpisac bo nie wiem czy dobrze to skopiowalem. Raczej zle bo jak wchodze na forum to nic nie ma.
Pozdro i jeszcze raz Cie prosze napisz mi to.