Witam wszystkich którzy czytają ten post i być może zechcą mi pomóc. Problem dotyczy forum PHPBB w najnowszej wersji x.xx.19. Szybko i w skrócie napisze czym się objawia problem.
Wszystko zaczęło się od tego że jakiś domorosły „hakerek” za wszelką cenę starał się udowodnić że bez problemu jest w stanie się włamać na forum na konto administracyjne i ostro namieszać. I zapewne coś namieszał bo po tym jego występku z forum zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Żeby forum nie uległo dalszemu atakowi zaktualizowałem je do najnowszej wersji. I teraz w czym kłopot:
1 – Nie mogę się zalogować, objawia się to na dwa sposoby pierwszy to taki że jak kliknę loguj to za chwilę wyskakuje biała pusta strona, jak potem kliknę cofnij i wejdę w jakiś temat to pokazuje że jestem zalogowany.
2 – Jak chcę wejść w panel administracyjny to wyskakuje pusta biała strona (nie da się wejść).
3 – jak kliknę wyloguj to wyskakuje biała pusta strona.
4 – Jak dodaję nowego posta albo temat to pokazuje że nie dodało a w gruncie rzeczy dodało (chodzi o to że nie przeładowuje się strona).
(pusta strona na mozilli firefoxie, na Internet explorerze pokazuje się ta strona z napisem że strona nie może zostać wyświetlona)
Przyznam że nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, czyszczenie ciasteczek nie pomaga, forum zostało zaktualizowane prawidłowo,. Możliwe że coś jest namieszane gdzie indziej.
Jeżeli ktoś jest w stanie odpowiedzieć na te pytania i pomóc był bym bardzo wdzięczny, ja jak i użytkownicy tego forum.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Jarek
Autor postu otrzymał pochwałę