Bry dzionek
Mam następującą sytuację:
Mam forum, powiedzmy
A. Znajduje się ono na mojej stronie w katalogu /forum/. Mam tam zainstalowane kilka(naście?) modów, jest kilkunastu userów i trochę postów. I teraz chciałbym zrobić identyczne pod względem modyfikacji forum, kopiując pliki i bazę do forum
B (czyli tego nowego), nie kasując oczywiście starego (żeby nie instalować wszystkich modów od nowa). Więc zmieniłem w bazie co trzeba (czyli tabelę phpbb_config), zmieniłem plik config.php, wrzuciłem pliczki na serwer do katalogu forum B (w tym wypadku /gothic/). I mam 3 pytania:
1. Czy to w ogóle jest możliwe, 'skopiowanie' już zrobionego tak forum z modami? (wolę się upewnić)
2. Jeśli tak, to czy jak wgram bazę i usunę tylko wszystkie tematy i userów, to będzie wszystko działać?
3. I znowu, jeśli tak, to czemu przy wgrywaniu bazy BigDumperem wyskakuje mi na początku:
Cytuj:
Błąd w linii 42
Zapytanie:
---- Zrzut danych tabeli `phpbb_auth_access`--INSERT INTO `phpbb_auth_access` VALUES (7, 3, 0, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 0, 0);
MySQL: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '---- Zrzut danych tabeli `phpbb_auth_access`--INSERT INTO `phpb
Bardzo proszę o pomoc.