Witam.
Na wstępie zaznaczam, że nie jestem wybitny jeśli chodzi o modyfikacje stylów. Od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem forum :) Zainstalowałem najnowszą dostępną wersje phpBB v1.12.5 modified by Przemo. Wygląda na to, że wszystko działa jak należy. Jednak zaistniał pewien problem, pojawiający się tylko przy wgrywaniu jednego ze stylów - GuildWarsAlliance. Widziałem na kilku forach, że owy styl działa poprawnie. Więc jest jakaś możliwość, aby to naprawić, ale do rzeczy...
Po wgraniu folderu stylu do katalogu templates do czasu instalacji wszystko było w najlepszym porządku. Jest jednak widoczny problem. Na stronie głównej pojawiają mi się zbędne tabele tematów/kategorii.
>> Proszę spojrzeć <<
Przeszkadza to w użytkowaniu i psuje estetykę forum. Problem występuje również wówczas, gdy staram się usunąć zbędne tabele w panelu admina > zarządzanie forami. Za rządną cenę nie mogę się ich pozbyć. Klikam na usuń, ale nic się nie dzieje. Podczas ustawienia innego szablonu owe tabele znikają i jest wszystko ok.
>> Proszę zajrzeć <<
Tak więc myślę, że problem powoduje błąd w pliku stylu (heh nie mam pojęcia co jest za to odpowiedzialne).
Myślę, że większość zrozumie o co tak dokładnie mi chodzi xD Szukałem w wyszukiwarce, na innych forach rozwiązania tego problemu, ale żadnych rezultatów. Bardzo zależy mi na tym stylu. W innym przypadku nie zawracał bym Wam głowy taką błahostką. Czy znacie jakiś sposób na pozbycie się tego problemu bądź jest taka możliwość, aby ktoś mógł dokonać modyfikacji stylu? Jestem zielony w tych sprawach :/ Zamieszczam link do oryginalnego pliku ze stylem:
GuildWarsAlliance Style
Będę dozgonnie wdzięczny za udzieloną pomoc. Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.
Uwagi moderatora Advantage (dodane 07 Lip 2007, 18:05):
Ostatnio edytowany przez Advantage, 07 Lip 2007, 18:05, edytowano w sumie 1 raz