Witam,
Zainstalowałam dzis moda Pseudo SubForums, ale mam dwa problemy.
Pierwszy, to nie potrafię wkomponować modyfikacji Subforum, w pliku index.php, w miejscu gdzie mam modyfikacje Today At/Yesterday At( ta co piszę na stronie głównej
Dzisiaj, Wczoraj... )
Kod jaki powinnam znale
źć //ort. to :
Tutaj link do kodu
Natomiast ja mam to troszkę zmienione ( przez Moda Today At) :
Tutaj link do kodu
Ten kod, aby zainstalować moda Pseudo Subforum powinnam zmienić na takie coś :
Tutaj link do kodu
Niestety nie potrafię
Próbowałam sama, kombinowałam.
I w efekcie mam albo napis na głównej (Dzis o godz.12.23 i nick osoby, piszącej posta - ale nie mam linka, który mnie do tego posta zaprowadzi.
Albo druga kombinacja powoduje, ze w ogole nie mam daty, ani nicka, tylko tytuł posta
Czy ktoś wie, jak powinnam zaimplementować kod z modyfikacji SubForum w plik index.php, gdzie mam jużmoda Totady At
Proszę o pomoc, bo ja się nie znam na tym, a kombinajcę mi nie wychdzodzą.
=============================
Drugi problem, to po wejściu do PA, w ramce po lewej stronie, mam menu:
FORA + i odpowiednie linki do zarządzania, ale po kliknięciu na jeden z tych linków, wyskakuje mi błąd:
Kod:
Warning: main(./../language/lang_polish/lang_ef.php): failed to open stream: No such file or directory in /apache/apache-common/virt/virtuals/virt-415050/forum/admin/admin_ef.php on line 421 Warning: main(): Failed opening './../language/lang_polish/lang_ef.php' for inclusion (include_path='.') in /apache/apache-common/virt/virtuals/virt-415050/forum/admin/admin_ef.php on line 421 Template->make_filename(): Error - file ef_admin_index.tpl does not exist
Nie rozumiem tego błędu.
Pluje się o pliki takie jak admin_ef.php a przeciez w tej modyfikacji nie było żadnych dodatkowych plików, które powinnam wgrać na serwer.
I nie rozumiem, co mam z tym błędem zrobić i jaki plik jest odpowiedzialny za niego...
A może coś w bazie danych jest
I się odwołuje do plików ef
Bo zanim zaczęłam instalacje Subforum, to próbowłam zrobić modyfikacje EF, ale po przeczytaniu tutaj gdzieś na forum, że ta modyfikacja jest niedopracowana i ktos jej nie poleca, to zrezygnowałam.
Wykonałam tylko zapytania SQla z modyfikacji EF i nic więcej....
Może to przez to
Uwagi moderatora catssy2 (dodane 14 Mar 2007, 13:09):
Ostatnio edytowany przez catssy2, 14 Mar 2007, 13:09, edytowano w sumie 1 raz