Witam.
Mam taki mały problem: Zainstalowałem "Complete Quick Reply" oraz "Show/Hide Quick Reply by Javascript" i nie wyświetla mi tekstu w postach. W trakcie edycji tekst pojawia się, ale w trakcie przeglądania są wszystkie puste.
Już mam kocioł w głowie od tych plików i dlatego proszę kogoś bardziej doświadczonego o pomoc.
strona forum to
http://pkf.ovh.org/forum/
edit: Jak piszę posta w normalnym trybie to w podglądzie tematu posty się normalnie wyświetlają.
[ Dodano: 18 Sty 2006 18:49 ]Czy naprawdę nikt nie umie mi pomóc?
[ Dodano: 18 Sty 2006 19:47 ]Błąd pustych postów pojawia się po edycji pliku viewtopic_body.tpl przy wrzucaniu "Complete Quick Reply".
Cytuj:
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/[your_template]/viewtopic_body.tpl
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
{postrow.POSTER_NAME}
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------
#
<span style="cursor: pointer" onclick="if (document.post && document.post.message) emoticon("{postrow.POSTER_NAME}")" title="{postrow.L_INSERT_AUTHOR_QUOTE}">{postrow.POSTER_NAME}</span>
#
#
{postrow.QUOTE_IMG}
#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------
#
{postrow.QUICK_QUOTE_IMG}
#
#
><span class="postbody">{postrow.MESSAGE}
#
#
onmouseup="if (document.getSelection && document.getSelection() || document.selection && document.selection.createRange && document.selection.createRange().text) quoteAuthor = "{postrow.POSTER_NAME}""
#
#
<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">
<tr>
<td width="40%" valign="top" nowrap="nowrap" align="left"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span><br />
<br />
{S_TOPIC_ADMIN}</td>
<td align="right" valign="top" nowrap="nowrap">{JUMPBOX}<span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
</tr>
</table>
#
#
{QUICKREPLY_OUTPUT}
Wszystko robię tak jak jest tutaj i takie rzeczy
[ Dodano: 19 Sty 2006 12:12 ]Ok, poradziłem sobie. Po prostu brakowało linijki kodu