mam moda olympus group colour i dlatego ze forum jest dalej w trakcie tworzenie nie zorientowalem sie ze nie koluje nicków, a na stronie głównej moj admin jest pomaranczowy, a grupa którą stworzylem czyli administrator jest niebieska jak juz np. wlanczam temat to juz jest zwykly czarny cienki user tylko pod nickiem pisze site admin. Jak zrobic zeby kolorowalo mi nick na tako jak robie admina
P.S
a jak juz zrobielem ta grupe admin i chce na nia kliknac z legendy mam takie cos
Cytuj:
Template->make_filename(): Error - file ./templates/subSilver/groupcp_info_body.tpl does not exist
Uwagi moderatora miLY (dodane 11 Sie 2012, 21:02):
Ostatnio edytowany przez miLY, 11 Sie 2012, 21:02, edytowano w sumie 1 raz
Wysłany: 28 Maj 2005, 09:00
Mar
Przy instalacji pewnie miałeś skopiować plik *tpl, jeśli tego nie zrobiłeś to go wgraj tak jak opisuje to instrukcja, jesli nie popelniłeś wiecej błędów bedzie OK
nie dziala dalej to samo, ale wolabym zeby najpierw rozwiazac probelm czemu nie koloruje nickow bardzo prosze
Wysłany: 28 Maj 2005, 09:17
Mar
Czemu? Musiałeś coś zrobic źle, nie mamy magicznej kuli by Ci powiedzieć co, najlepiej wgr kopie i zinstluj jeszcze raz, a jak jej nie masz no to jedziesz po koleji z instrukcją i sprawdzasz!
dobrze spróbuje jak najwyzej jeszcze raz to powiesz mi na jakiej zasadzie to dziala bo to jest moj 1 mod który koloruje nicki chce wiedziec np. dlaczego na stronei głównej jest dalej pomanczowy i jka to zmienic czy tez jak zrobic zebym mial kolor admina a mogłbym byc moderatorem wielu grup i tym podobne
[ Dodano: 28 Maj 2005 10:45 ] wszystko powgrywalem na nowo i nie ma juz tego bledu. Za to dalej nei wiem co zrobic by nicki kolorowalo i nadal jest pomaranczowy na głównej
Wysłany: 28 Maj 2005, 10:40
Mar
Nie znam tego moda, ale poszukaj może jest gdzieś jakaś nowa opcja w PA
CR koloruje nicki WSZĘDZIE gdzie się da,
CG koloruje tylko na str. głównej i chyba w widoku tematów
OCG nie wiem
Jak nie to nie, łaski bez...
Wysłany: 28 Maj 2005, 11:42
web77
ale jak to sie ustawia czyli wystarczy ze utworzysz grupe i dasz kolor niebieski to jest grupa admin i juz admin ma kolor niebieski ale do cholery nei umiecie wytlumaczyc czemu na glownej mam pomaranczowy ehhhh nikt nie ma tego moda
OGC - nikt go nie ma bo ten mod jest glupi i ma bledy. Najlepiej uzyj tak jak wszyscy CR i bedziesz mial klopot z głowy. Cr jest najlepszy jak do tej pory!