Witam.
Mam problem związany z modyfikacją Complete Quick Reply. Dodam od razu, że nie mam i nie miałem na forum zainstalowanego CR. Otóż próbując zacytować fragment postu wklepuje mi w okienko szybkiej odpowiedzi kod typu:
[quote="nofake"]takiej[/quote]
ale niestety po wysłaniu postu pozostaje on taki sam, po prostu tekst: [quote="nofake"]takiej[/quote].
Ten problem występuje tylko w przy korzystaniu z funkcji "zacytuj zaznaczone" i tylko wtedy, gdy cytat odnosi sie do któregoś z użytkowników, tu np. quote="nofake".
Standardowe cytowanie działa jak należy, tak samo jeśli cytat ujmiemy w formie [quote]takiej[/quote], bez odnoszenia go do użytkownika.
Na phpbb2.pl przykładowo działa to tak, jak powinno, prawidłowo, z tego wniosek, że ja coś musiałem namieszać, albo koliduje to z którymś z zainstalowanych wcześniej modów.
Na razie obszedłem jedynie ten problem, by chociaż w miarę czytelnie wyświetlało cytaty:
emoticon( (document.post.message.value ? '\n' : '') + '[quote]' + '[b]' + (quoteAuthor ? '' + quoteAuthor + '[/b]' + ': ' : '') + '[i]' + theSelection + '[/i]' + '[/quote]\n');
No, ale to nie jest rozwiązanie. Domyśla się ktoś, gdzie może tkwić problem?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.