Witam,
mam problem z hackiem, ktory jest w temacie. Zainstalowalem wszystko tak jak jest. Problem polega na tym, ze przy tworzeniu tematu i podaniu hasla, nie zapisuje sie ono do bazy. Natomiast jesli edytuje temat i wpisze tam haslo, to wtedy juz sie zapisuje do bazy. Wczesniej mialem zainstalowane jakies inne hacki, wiec mozliwe ze one moga byc przyczyna problemu. Nie wiem, do ktorego hacka to bylo, ale mam cos takiego:
Kod:
Plik: posting.php
#
#-----[ FIND ]--------------------------------------------
#
submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length);
#
#-----[ INLINE, FIND ]------------------------------------
#
, $poll_length
#
#-----[ AFTER, ADD ]--------------------------------------
#
, $topic_password
U mnie natomiast wyglada to tak:
Kod:
submit_post($mode, $post_data, $return_message, $return_meta, $forum_id, $topic_id, $post_id, $poll_id, $topic_type, $bbcode_on, $html_on, $smilies_on, $attach_sig, $bbcode_uid, str_replace("\'", "''", $username), str_replace("\'", "''", $subject), str_replace("\'", "''", $message), str_replace("\'", "''", $poll_title), $poll_options, $poll_length, $added);
Nie wiem od ktorego hacku jest to
$added, ale jak zmienie kolejnosc, tzn. jak wkleje $topic_password przed $added to nawet po edycji tematu, haslo nie zapisuje sie do bazy. Moze tutaj jest blad?
Juz kompletnie nie mam pojecia. Prosilbym o pomoc. Jesli jeszcze cos jest potrzebne z kodu do podania to piszcie.
Pozdrawiam
Uwagi moderatora cactus (dodane 15 Cze 2008, 11:54):
Ostatnio edytowany przez cactus, 15 Cze 2008, 11:54, edytowano w sumie 1 raz