Zainstalowałem dzisiaj Profile Photo Mod, ale nie uploadują się foty. Przy uploadzie z twardego dysku po kliknięciu "Wyślij" dostaję komunikat mówiący, że profil został zaktualizowany, ale nie ma śladu pliku na serwerze, żadnego wpisu do bazy - nie ma foty w profilu.
Przy próbie ładowania z zewnętrznego linka (kopiowanie z zewnętrznego serwera na nasz) dostaję komunikat:
Could not write photo file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 151
File : profilephoto_mod.php
Pokazują się natomiast foty wyświetlane z zewnętrznych serwerów (link jest tylko namiarem).
Oczywiście pozmieniałem CHMODy na 777.
Mam też problem z ładowaniem awatarów - pewnie przyczyna jest wspólna. Od poczatku działania forum nie udaje się załadować awatarów z dysku usera, ani z zewnętrznego linka na nasz serwer (ale pokazują się awatary wyświetlane z zewnętrznych serwerów). Za każdym razem pokazuje się w profilu ramka z błędem i info, że awatar musi spełniać wymogi wielkości. Oczywiście każdy spełniał.
www.kresowe.forum.motocyklowe.org [ Dodano: 30 Gru 2007 04:36 ]Przyczyną był brak katalogów TEMP.