no to tak
[phpbb]
#---[ otwórz ]---
privmsg.php
#---[ znajdź ]---
if ( $saved_info['savebox_items'] >= $board_config['max_savebox_privmsgs'] )
#---[ zmień na ]---
$cprivmsgsizesavebox = array( 3, 4, 5 ); // tutaj wpisujesz id userów których skrzynka ma mieć zmieniany rozmiar
if ( $userdata['user_level'] == ADMIN )
{
$max_savebox_privmsgs = $board_config['max_savebox_privmsgs'] * 6; //możesz zmienić * 6 na tak jak ma mieć zmieniane admin
}
else if ( $userdata['user_level'] == MOD )
{
$max_savebox_privmsgs = $board_config['max_savebox_privmsgs'] * 3; //możesz zmienić * 3 na tak jak ma mieć zmieniane mod
}
else if ( in_array($userdata['user_id'], $cprivmsgsizesavebox ))
{
$max_savebox_privmsgs = $board_config['max_savebox_privmsgs'] + 3; //możesz zmienić + 3 na tak jak ma mieć zmieniane userom możesz zmienić np na + 10, * 3, itd.
}
else
{
$max_savebox_privmsgs = $board_config['max_savebox_privmsgs'];
}
if ( $saved_info['savebox_items'] >= $max_savebox_privmsgs )
#---[ znajdź ]---
if ( $inbox_info['inbox_items'] >= $board_config['max_inbox_privmsgs'] )
#---[ zmień na ]---
$cprivmsgsizeinbox = array( 3, 4, 5 ); // tutaj wpisujesz id userów których skrzynka ma mieć zmieniany rozmiar
{
$max_inbox_privmsgs = $board_config['max_inbox_privmsgs'] * 6; //możesz zmienić * 6 na tak jak ma mieć zmieniane admin
}
{
$max_inbox_privmsgs = $board_config['max_inbox_privmsgs'] * 3; //możesz zmienić * 3 na tak jak ma mieć zmieniane mod
}
else if ( in_array($userdata['user_id'], $cprivmsgsizeinbox ))
{
$max_inbox_privmsgs = $board_config['max_inbox_privmsgs'] + 3; //możesz zmienić + 3 na tak jak ma mieć zmieniane userom możesz zmienić np na + 10, * 3, itd.
}
else
{
$max_inbox_privmsgs = $board_config['max_inbox_privmsgs'];
}
if ( $inbox_info['inbox_items'] >= $max_inbox_privmsgs )
#---[ znajdź ]---
if ( $sent_info['sent_items'] >= $board_config['max_sentbox_privmsgs']
#---[ zmień na ]---
$cprivmsgsizesent = array( 3, 4, 5 ); // tutaj wpisujesz id userów których skrzynka ma mieć zmieniany rozmiar
{
$max_sent_privmsgs = $board_config['max_sent_privmsgs'] * 6; //możesz zmienić * 6 na tak jak ma mieć zmieniane admin
}
{
$max_sent_privmsgs = $board_config['max_sent_privmsgs'] * 3; //możesz zmienić * 3 na tak jak ma mieć zmieniane mod
}
else if ( in_array($userdata['user_id'], $cprivmsgsizeinbox ))
{
$max_sent_privmsgs = $board_config['max_sent_privmsgs'] + 3; //możesz zmienić + 3 na tak jak ma mieć zmieniane userom możesz zmienić np na + 10, * 3, itd.
}
else
{
$max_sent_privmsgs = $board_config['max_sent_privmsgs'];
}
if ( $sent_info['sent_items'] >= $max_sent_privmsgs )
[/phpbb]
Autor postu otrzymał pochwałę
AIFM [1%] - kiedyś powstanie