chciałbym aby subfora były pogrubione, natomiast w tym wypadku:
super moderator był w normalnej czcionce bez koloru i bez pogrubienia,
aha mam Simple Sub-Forums,
wiem że da się to przez zmienienie koloru grupy ale ja chcę tylko w wyglądzie, grupa ma pozostać tak jak jest. Tylko to na str. głównej zmienić
wiem że da się to przez zmienienie koloru grupy ale ja chcę tylko w wyglądzie, grupa ma pozostać tak jak jest.
To jak można jak nie można ? Nie da sie. Jezeli wlączysz pogrubienie w PA to automatycznie bedzie pogrubione.
2.
index_body.tpl
Kod:
to: <!-- BEGIN sub --><!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 --><!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->, <!-- ELSE --><span class="genmed">{L_SUBFORUMS}: <!-- ENDIF -->{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->class="topic-new"<!-- ENDIF --> title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub --> <!-- IF $HAS_SUB --></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->
na to: <!-- BEGIN sub --><!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 --><!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->, <!-- ELSE --><span class="genmed"><b>{L_SUBFORUMS}: <!-- ENDIF -->{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->class="topic-new"<!-- ENDIF --> title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub --> <!-- IF $HAS_SUB --></b></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->