mlody.04 napisał(a):
Ehh jesteś niewiarygodnie inny niż wszyscy...
Za to ty jesteś całkowicie podobny do zgarji innych "urażonych".
mlody.04 napisał(a):
Myślałem, że po tym co napisałem w końcu raczysz napisać co mam zrobić żeby ustawić to co chcę ale nie...
A ja myślałem, że ty raczysz zrozumieć, że ja twojego lenistwa i głupoty wyręczać nie będe. Takimi słowami udowadniasz fakt, że nie chcesz pomocy, a oczekujesz, że ktoś cię wyręczy. Takie rzeczy to tylko w erze.
Kursy myślenia to by się tobie bardziej przydały, skoro nie potrafisz zrozumieć tego, co jest napisane w kursie.
mlody.04 napisał(a):
Ponadto zauważyłem że ZAWSZE piszesz nie na temat...
Bo ty jeszcze mało o życiu wiesz kolego.
Powtarzam po raz kolejny, lenistwa i totalnej głupoty tolerować nie będe. Jeśli twoja "duma" nie pozwala ci na przeczytanie i zrozumienie słowa pisanego, czy na skorzystanie z FAQ albo wyszukiwarki, to już jest twój problem, a nie mój, ale to nie oznacza, że się z tym zgadzam.
Dobra, koniec marnowania cennego czasu. Jest takie powiedzenie: "Nie kłóć się z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Wybacz, ale zastosuje się do niego.
BTW gdybyś czas zmarnowany na te posty wykorzystał do czytania kursów i ich zrozumienia, to już byś dawno rozwiązał problem.
EDIT:
mlody.04 napisał(a):
w kolejnych moich postach do tych innych, mądrych i myślących ludzi,
Rozumiem, że chcesz sam ze sobą prowadzić dyskusję...
Daj biedakowi rybę, a zje ją i będzie głodny. Daj biedakowi wędkę, a sam sobie bedzie łowił ryby!