Witam!
Wiec zaczynam, wczoraj udało mi się recznie skopiowac wszystkie wymagane pliki forum na serwer Lycos. Recznie dla tego ze TC nie mogl sie polaczyc z tym serwerem. Zapewniam ze wszystkie pliki wgralem. Instalacja przebiegla sprawnie. Mam calego jednego uzytkownika to znaczy siebie jako admina. Ustawienia nie zmienielaem jeszcze. Chcialem sprawdzic czy rejestracja i logowanie kolejnego uzytkownika bedzie sprawna. A wiec. Wylogowalem sie jako admin i rozpoczalem rejestracje nowego usera. Wypelnilem formularz. klikam na WYSLIJ i tu wyskakuje mi blad. Teraz nie moge go tu wkleic. ale wiem ze byly to trzy linijki tekstu...
...
DEBUG...
...
mniej wiecej tak to wygladalo. Nie moge go wkleic poniewaz musialbym zrobic kolejnego usera i skopiowac go a nie moge gdyz mam wlaczona opcje potwierdzania z obrazka a ten obrazek poprostu jest nie wysietlany i (Tu kolejny problem) po przeczytaniu porad z Waszego forum odnosnie innych lecz tego typu problemow i kierujac sie nimi zmienilem ustawienia cookies tak jak radziliscie. Nie moge sie teraz zalogowac jako admin i zmienic cookies. Prosze o porady a przede wszystkim o nie odnoszenie do innych linkow gdyz ten moj problem zapeniam ze przejrzalem wszystkie posty i tematy odnosnie rejestracji i NIE ma podobnego do mojego. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam.