Drodzy Szanowni forumowicze..Niechce Wam zawracać glowy, ale od pewnego czasu mam klopot ze swoim forum i to chyba w pliku index.php Potwierdzeniem tego jest ten fakt, iz ile razy napisze jakis post na moim forum w temacie "Forum testowe" to sie wyswietla data tego posta przy tym temacie i odrazu przy temacie "Logo na forum" . Nie wiem dlaczego tak sie dzieje i niemam pojecia jak to naprawic. Dlatego pisze do Was poniewaz nie potrafie sobie z tym poradzic. Czy pomoglibyscie mi to jakos naprawic ??
Jak niewiecie o co mi chodzi, to zobaczcie sobie na moim forum, ze przy temacie "Forum testowe" w tabeli Ostatni post jest
[phpbb]Dzisiaj o 15:58
Test
Admin[/phpbb]
i napiszcie sobie w tym temacie obojetnie co, jakis post testowy i zobaczycie ze godzina tego Twojego posta wyswietli sie przy tym temacie i jeszcze przy temacie "Logo na forum" poza tym jak np. usune grupe admins to zamiast tego pisze jakies: [space] [space]
W zalaczniku zostawiam Ci plik index.php, jesli mozesz to prosze Was spojrzcie na niego i powiedzcie mi co jest nie tak lub jak naprawic ten blad ?
Bardzo Was o to prosze.. I przepraszam za klopot.
Ps. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Załączniki:
index.rar [4.71 KiB]
Ściągnięto 132 razy