Witam.
Witam mam problemy w urzytkowaniu forum swoim ale i innych for.
Jezeli chodzi o moje forum to wchodzac do panelu administracyjnego klikajac na jakis link np. konfiguracje i chcac wybrac cos glebiej w lewym oknie moj panel przeladowuje sie do podgladu co uniemozwialia mi to obsluge forum.
Juz w innym temaci ktos poradzil mi zebym sprawdzil cookies ale one sa w pozadku bo dotychczas wszystko bylo w pozadku tylko nagle tydzien temu zaczelo tak sie robic.
Podobny problem mam z innymi formami nie moimi. Po prostu nie moge zalogowac sie na forum. Wspisuje login, haslo a forum przeladowuje sie na strone glowna lub na strone z logowaniem zalezy gdzie chcialem sie zalogowac.
Nic nie moge zrobic. Prasze o rade!
[ Dodano: 25 Maj 2006 00:51 ]ej wiem ze nie zrobilem edit ale temat spad w czelscie dalszych stron i nikt nawet nie zucil zadnego pomyslu. Forum mi sie naprawlm moglem bez problemu poruszac sie po panelu strrowani forum ale nagle znowu sie zepsulo i klikajac na linki wyskakuje mi podglad i razem z tym nie moge sie zalogowac na niektore fora
Naprawde nie mam pojecia jak to rozwiazac i wiem ze to nie cookis bo raz dzila a raz nie z tymi samymi ustawieniami.
PROSZE. moze ktos bedze wiedzial jaja jest rego przyczyna. robie sie to coraz bardzi juciezliwe.