krzych napisał(a):
nadpisales wszystkie pliki i wgrales zapytania?
ja ktak to dobrze..
Pliki nadpisałem ale nie wgrywałem zapytań. Bo po pierwsze nie mam pojęcia co to jest

, po drugie w tym opisie nic o tym nie było.
[ Dodano: 02 Mar 2006 23:20 ]RuseK napisał(a):
pretor777, jak tak to wszystko jest dobrze
moze poprostu masz dupne haslo admina i ktos wchodzi Ci na konto, albo server jest dziurawy
Jakby tak było to koleś nie usiłowałby się za każdym razem logować. Serwer płatny profesjonalny.
[ Dodano: 02 Mar 2006 23:29 ]jaro9 napisał(a):
No to w takim razie ten psychol zna luke do 2.0.19.

Wiesz, jasne że to mało prawdopodobne ale nie niemożliwe. Z poprzednimi wersjami też zyskiwaliśmy tę prawie pewność, że juz jestesmy bezpieczni, aż nagle któregoś dnia ....
Mam nadzieję jednak, że tak nie jest. Zauważyłem jesdnak tu na tym forum kilka podobnych problemów z odowłaniami do nieistniejących katalogów.
[ Dodano: 03 Mar 2006 00:38 ]Już jest chyba wszystko Ok. Tyle, że już mam manię przesladowczą i wygląda na to, że sam sie dzisiaj zaatakowałem
Przez przypadek zmieniłem nazwę domeny w ustawieniach i w tym czasie ktoś podejrzany (a obecnie każdy dla mnie jest podejrzany) aktywował nowe konto. I zaraz po tym zaczęły sie problemy. Do tego wszystkiego dokładnie o godzinie o której mi na wczoraj zapowiadał hacker że zaatakuje i zobaczę error 404, tyle że wczoraj sie wybroniłem, ukryłem forum i zrobiłem upgrade.
No a dzisiaj jest ta godzina i co widzę - error 404.... Więc obudził sie we Sherlok Holmes.
Czy ja wariuje
Pozdrówka