Postaralem sie czegos poszukac ale jakos nic nie znalazlem, jak jest cos, to sorry i podajcie mi linka.
Yo. Pare razy juz zakladalem forum i nie bylo zandego problemu. Dzisiaj robie nowe. Wrzucam wszytko na ftp (male problemy byly, ale sie udalo) i instaluje. Wypelniam wszystko.
Napisze to najwazniejsze jak dla mnie z jakiego powodu moze byc blad:
Prefiks dla tabel w bazie danych: forum
I wyskakuj mi takie cos:
Warning: main(): Unable to access ./../db/mysql.php in /home/accounts_j/jaryn/public_html/forum/includes/db.php on line 31
Warning: main(./../db/mysql.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/accounts_j/jaryn/public_html/forum/includes/db.php on line 31
Warning: main(): Failed opening './../db/mysql.php' for inclusion (include_path='.

usr/lib/php4new/lib/php') in /home/accounts_j/jaryn/public_html/forum/includes/db.php on line 31
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /home/accounts_j/jaryn/public_html/forum/includes/db.php on line 60
Czyżbym zle to napisal? Reszta juz wypelnilem jak nalezy na bank. A moze musze zaczac od nowa? Wyzucic wszystko i od poczatku wszystko wrzucac na ftpa?
Prosze pomozcie mi.