15 listopada minął rok jak zarejestrowałem się na forum phpBB2. Mamy rok 2007, więc mogę podsumować swoją "działalność" na forum. Zasunąłem parę "baboli"

, paru użytkownikom mam nadzieję pomogłem. Na Forum trafiłem przez przypadek, potrzebowałem w firmie czegoś do wymiany poglądów, uwag, spostrzeżeń i trafiłem na phpBB. Mam nadzieję, że ten ponad rok na forum spędziłem, być może z pomocą innym forumowiczom Na forum nie szukałem w zasadzie rozwiązań (co łatwo sprawdzić) lecz starałem się rozwiązywać problemy innych (z różnym skutkiem). Wielu użytkowników wkurzało mnie, wielu jeszcze bardziej. Poznałem z autopsji co znaczą "dzieci neostrady" (
takie "stwory" co dziurki nie zrobią, a krew wypiją). Ale z perspektywy Nowego roku traktuję to jako dobre doświadczenie. Teraz po ponad roku mojej bytności na Forum - parę słów o mnie (
może to nikogo nie interesować - ale i tak napiszę):
Pracuję w prywatnym banku na stanowisku Analityka Technologii, oprócz tego administruję systemami operacyjnymi, takimi jak:
- Solaris,
- AIX,
- HP-Ux,
- inne systemy U*xo podobne,
- Windows 2003 AD
bazami danych:
oraz oczywiście MySQL (dla potrzeb Intranetowego Forum), oprócz tego administruję systemem zarządzania kontami i uprawnieniami tych kont (IdMS - 40 tys. kont na heterogenicznych systemach).
W Nowym Roku życzę wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom dalszych sukcesów w rozwijaniu phpBB oraz oczywiście w życiu osobistym.
p.s. te "gupoty" pisałem po
JW i po
JSP
pozdrawiam
Kocioł