Nazywam się Sergiusz Kotecki, aktualnie mieszkam w Częstochowie. Mam 20 lat i zajmuje się webmasteringiem, SEO i e-commerce.
Skryptem phpbb3 zajmuję sie od 2 lat. Wiele się nauczyłem i jak dla mnie jest to jeden z najlepszych darmowych skryptów.
Wykonam za drobną opłatą:
- Instalacje modyfikacji drobnych.
- Delikatne poprawki stylu.
- Drobne poprawki modyfikacji.
Za ustaleniem zapłaty wykonuje:
- Style oparte na prosilver (Za dodatkową opłatą pliki PSD).
- instalację dużych modyfikacji.
- Duże przeróbki stylów.
- Znaczne poprawki modyfikacji (Jeżeli są możliwe).
Jeżeli są dodatkowo chętne osoby oferuję również usługi w zakresie SEO (Nie żaden SEO mod czy inne mody) Mam spore zaplecze i jestem w stanie poprawić pozycję w google.
Każda poważna oferta = wpłata zaliczki. Bez zaliczki nawet nie ruszam żadnego projektu ponieważ już kilka osób próbowało mnie oszukać.
Moje stylu są zabezpieczone przed kradzieżą, każdy styl przypisany jest do domeny. Jeżeli domena na której jest styl zmieni się wysyłam ostrzeżenie do właściciela a później usuwam mój styl. Narzędzie jest tak ustawione że uaktywnia się tylko gdy domena jest inna niż ta przypisana. Nie ma możliwości załamania tego zabezpieczenia bądź usunięcia kodu, jeżeli taka sytuacji zaistnieje styl się zablokuje.
Koszt stworzenia stylu waha się od 90 do 400zł + 100zł jeżeli styl ma być na wyłączność.
Style robię tylko na zamówienie. Każdy zamówiony styl sprzedaję dwa razy. Raz osobie zamawiającej a drugi raz innej chętnej osobie. Taka polityka gwarantuje pewna unikalność.
Nie podaję, żadnych cen gdyż wsystko jest do negocjacji. Do stylów oczywiście można dokupić logotyp i zestaw ikon. Przy droższych stylach zestaw ten jest za darmo.
Przykładowy logotyp:

Przykładowe style które są do sprzedania jeszcze raz:
Demo styles - Osiolkowo.eu TEAMPreferowany kontakt:
PW na forum
Mail admin[małpa]osiolkowo[kropka]eu (skrzynkę sprawdzam kilkanaście razy dziennie)
Gadu-gadu: 5997831
Telefoniczny: 48 509855169
Skype sergi16_1991 (Tylko na umówioną godzinę:)
Pozdrawiam Sergiusz Kotecki.
PS. Komentarze mojej pracy możesz czytać na bieżąco tutaj:
phpbb3-mods.pl - KLIKO to niektóre z nich:
Cytuj:
przez mateuszekk » 9 cze 2011, o 00:19
Użytkownik rzetelny, wykonuje wszytko tak jak się należy. Dodatkowo zaoferował mi przy prowadzeniu forum za darmo. Oczywiście skorzystałem

Zakupiłem również od niego skrypt na SMS gold + ultimate points. Wszystko działa jak należy a koszt zwróci się bardzo szybko

szuka tylko takich ze świecą jeżeli na prawdę potrzebujecie pomocy chłopak jest nie drogi wie co robi.

jestem z niego zadowolony mimo ze forum jest nowe wszystkim się podoba

Cytuj:
przez wojtek » 16 cze 2011, o 13:00
Jak najbardziej polecam usługi dezerter_af . Szybko, sprawnie, bezstresowo

. Ofc nie droga.
Link poniżej wszystko wyjaśnia