Hej.
Tak jak w temacie, zasponsoruję hosting pod stronę/forum czy cokolwiek.
Hosting zakupiłem w połowie kwietnia br. na rok czasu, lecz nie używam go, a po co ma się marnować, dlatego wyjeżdżam z taką inicjatywą.
Hosting posiada 5GB powierzchni oraz 30GB transferu miesięcznego, konta ftp jak i rozmiar bazy bez limitu (max 5GB), nielimitowana ilość subdomen, możliwość podpięcia własnej domeny, również nielimitowana ilość.
Nie pomagam z przenosinami, robisz to w własnym zakresie, daję pełen dostęp do DirectAdmina (nie do panelu na stronie), sam ustawiasz sobie wszystko co zechcesz, hasła nie zmieniasz oczywiście do DA, gdyż mam podpiętą również własną domenę i czasami chciałbym zalogować wrzucić swój mały plik/zdjęcie itp. Zmiana hasła - request do hostingu z panelu o którym wspomniałem wyżej o jego przywrócenie i kończę współpracę.
Właściciele warezów i wszystkiego co nielegalne proszę nie pisać, tyczy się to również osób, które mają na celu stworzenie nowego forum itp.
Nie mam wymagań co do aktywności strony/forum w sieci, o ile ma w miarę dobry ruch, minmalnie 1000uu dziennie.
Wymagam w jednym/dwóch miejscach grafiki reklamowej (dostosuję jej rozmiar, treść oraz wygląd w ten sposób, aby nie szpeciła Ci projektu)
Oczywiście wszystko do uzgodnienia, chętnych proszę o kontakt GG: 2297824