Plus kilka rzeczy. Usunąłem ponadto odnośniki do bazy danych i tam powstawiałem odpowiednie kody z pliku theme_info.cfg metodą znajdź i zamień wszystko.
A reszta jest żywcem skopiowana.
Jak było wszystko w pliku overall i były odnośniki do bazy to wyświetlało się tak jak trzeba.
[ Dodano: 10 Sty 2007 05:10 ]ok, poradziłem już sobie. po prostu najpierw musiałem zrobić eksportuj w panelu admina. Potem, chciał bym na to zwrócić uwage, musiałem poprawić kod , w kilku miejscach nie miałem znaku ; przez co się kolory źle wyświetlały.
Mam jeszcze jedno pytanko - w którym miejscu znajde kolor który odpowiada za kolor administrator i moderator.
Wiem gdzie to jest w panelu administracji ; kolor czcionki 2 i 3 .
Ale gdzie w css mozna to ustawić? Bo widze że to nie w tym miejscu gdzie są qote i code wpisane bo widnieją zmienione kolory w css a admin i mod mają kolory ze standardowego stylu phpbb czyli pomarańcz i zielony.
[ Dodano: 10 Sty 2007 17:47 ]Wykryłem kolejną anomalie. W panelu administracyjnym problem niebieskich ramek itp nadal pozostaje.
Jest tak:
A powinno być tak:
Dodatkowo to co się powinno wyśietlać na ciemnoszaro (tak jak nazwa forum) wyświetla się na pomarańczowo (tak jak [Administrator] ) . Jak to zmienić w css, która "funkcja" za to odpowiada ?
FAQ czytałem a i na forum nic nie znalazłem

- gwoli przypomnienia, nie miejcie mnie za takiego co najpierw pyta a potem szuka. Zresztą,
w ogóle //ort praktycznie cały faq mam przeczytany.