Po kolei.
nnnn napisał(a):
Wlep sobie teraz ostrzeżenie w końcu złamałeś regulamin ; D
No ciekaw jestem, czy wlepisz.
Dlaczego miałbym? Upominałem cię za złamanie regulaminu, a to mój obowiązek. Coś słaba ta twoja argumentacja...
nnnn napisał(a):
Szkoda, że nie umiesz rozmawiać, tylko wszystko załatwiasz swoimi uprawnieniami - super admin
Jednak wychodzi to, że masz 16 lat.
Ostatnio czytałem temat z zibim, piękne zdania tworzysz. "Miałem się nie wypowiadać, ale żal...." - widać, że masz poniżej 18 lat
Szkoda mi czasu na jakiekolwiek wyjaśnienia, bo mało mnie obchodzi zdanie takiego człeka jak ty. Wierz mi, nie mam poniżej 18 lat, ale warto zauważyć, że sam pokazujesz poziom 14-latka.
nnnn napisał(a):
Tak, wiem nic nie zrobie, bo zaraz mi dasz ost. i zamkniesz temat, ale to bedzie swiadczyc o tym, jaka osobą jesteś.
Nie zamknę i nie będę dawał ostrzeżenia, tylko drugie upomnienie za post nie na temat. Uważasz, że zamknięcie tematu z powodu łamania regulaminu świadczy o mojej osobie? Raczej o twojej, bo nawet regulaminu nie jesteś w stanie zrozumieć i go respektować.
nnnn napisał(a):
Nie mów, że ja nie umiem rozmawiać, bo rozmawiam na twoim poziomie, czyli znikomym
Wybacz, że ci nie dorastam do pięt...
Zmartwiłeś mnie... A tak przy okazji, jest na tym świecie ktoś, kto jest godzien rozmowy z tobą? Domyślam się, że ciężko uzyskać twój arcywysoki poziom.
nnnn napisał(a):
rozstrzygać spory
Napisz, proszę, jak ty byś rozstrzygnął ten "spór"? Pewnie uważasz, że powinienem bić ci pokłony i prosić o przebaczenie, o mój wielki i nieomylny
nnnn...
Daj biedakowi rybę, a zje ją i będzie głodny. Daj biedakowi wędkę, a sam sobie bedzie łowił ryby!