Witam !
Jestem w trakcie pisania jednego ciekawego moda o nazwie SPA MOD (nazwa tajna, nie ma nic wspólnego ze
SPA 
) i chętnie umieściłbym tam jeszcze jeden taki ciekawy modulik. Jednak musze się was najpeierw spytać, jakie zapytania do SQL wysyłane są podczas pisania nowego tematu

Chodzi mi tutaj o
wszystkie jakie są wysyłane przy pisaniu nowego tematu.
EDIT:
Podaje gotowe rozwiązanie mojego pytania, sam się tym postanowiłem zająć. Zrobiłem skrypcik na szybko ktory bedzie zapisywal tresc ze zmiennych, a potem zastosowałem mozliwosc wyswietlania wykonanych zapytan po dodaniu do adresu odp. kodu.
Oto wszystkie zapytania do SQL
[sql]
SELECT *
FROM phpbb_configSELECT u.*, s.*
FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u
WHERE s.session_id = '0e7609b22867557dce188222ae33d60f'
AND u.user_id = s.session_user_idSELECT *
FROM phpbb_themes
WHERE themes_id = 1SELECT *
FROM phpbb_forums
WHERE forum_id = 1SELECT a.forum_id, a.auth_view, a.auth_read, a.auth_post, a.auth_reply, a.auth_edit, a.auth_delete, a.auth_sticky, a.auth_announce, a.auth_vote, a.auth_pollcreate, a.auth_mod
FROM phpbb_auth_access a, phpbb_user_group ug
WHERE ug.user_id = 2
AND ug.user_pending = 0
AND a.group_id = ug.group_id
AND a.forum_id = 1UPDATE phpbb_config SET
config_value = '2643c0a67a92c873323febcf254b35d5'
WHERE config_name = 'rand_seed'SELECT MAX(post_time) AS last_post_time
FROM phpbb_posts
WHERE poster_id = 2INSERT INTO phpbb_topics (topic_title, topic_poster, topic_time, forum_id, topic_status, topic_type, topic_vote) VALUES ('to jest temat testowy', 2, 1173985450, 1, 0, 0, 0)INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES (8, 1, 2, '', 1173985450, '7f000001', 1, 0, 1, 0)INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (8, 'to jest temat testowy', '342131d5b1', 'temat testowy')INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common)
VALUES ('temat', 0), ('testowy', 0)INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match)
SELECT 8, word_id, 0
FROM phpbb_search_wordlist
WHERE word_text IN ('temat', 'testowy')INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match)
SELECT 8, word_id, 1
FROM phpbb_search_wordlist
WHERE word_text IN ('temat', 'testowy')SELECT COUNT(post_id) AS total_posts
FROM phpbb_postsUPDATE phpbb_forums SET
forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = 8, forum_topics = forum_topics + 1
WHERE forum_id = 1UPDATE phpbb_topics SET
topic_last_post_id = 8, topic_first_post_id = 8
WHERE topic_id = 8UPDATE phpbb_users
SET user_posts = user_posts + 1
WHERE user_id = 2SELECT topic_id
FROM phpbb_topics_watch
WHERE topic_id = 8
AND user_id = 2[/sql]
APF 2.0 - patch | phpBB2 r0x | BeerMod 1.0.0 RC3 | My MODs