kociol - dziękuję, ale z tym wcześniej sobie poradziłam

To nie była, aż takie trudne *pac w głowę*.
Ale za to pojawił inny problem:
Po instalacji MODa oraz wyczyszczenia cache, pojawił się taki błąd na forum, gdy chcę utworzyć nowy temat:
Cytuj:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/tilia/domains/snarry.hekko.pl/public_html/cache/tpl_prosilver_posting_editor.html.php on line 253
MODa instalowałam pod dwa style: prosilver oraz subsilver2, by sprawdzić czy faktycznie będzie działać.
Do /public_html/cache/tpl_prosilver_posting_editor.html.php nawet nie zaglądałam, więc nie wiem skąd ten błąd.
[edit:] Sprawdziłam tą linię z błędu przez notepada:
Kod:
<?php } } ?>
Ja nie ma pojęcie, gdzie w niej może być błąd.
[edit:]
Powyższy błąd naprawiony. Brakowała jednej klamerki.
Ale za to pojawił się inny.
Zainstalowałam MODa, który miał dodawać opis tematu (źródło ->
tutaj), odświeżyłam style i bum.
Kiedy chcę utworzyć nowy temat bądź napisać nowy post, otwiera mi się okno edycji, ale bez okienka do wpisania tematu. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd, ale gdy dodawałam kod do pliku /styles/prosilver/template/viewtopic_body nie mogłam znaleźć linii z instrukcji:
Kod:
{L_POST_BY_AUTHOR} <strong>{postrow.POST_AUTHOR_FULL}</strong> {L_POSTED_ON_DATE} {postrow.POST_DATE}
Zamiast tej wyżej znalazłam:
Kod:
{L_POST_BY_AUTHOR} <strong>{postrow.POST_AUTHOR_FULL}</strong> » {postrow.POST_DATE}
I pod nią dodałam kod z instrukcji:
Kod:
<!-- IF postrow.S_DISPLAY_ZRODLO --><br /><strong>{L_ZRODLO}: </strong>{postrow.ZRODLO}<!-- ENDIF -->
Co robić?
[edit2:]Zmieniałam nazwę tematy, bo zmienił się problem.
Uwagi moderatora Tilia (dodane 28 Cze 2011, 11:04):
Ostatnio edytowany przez Tilia, 28 Cze 2011, 11:04, edytowano w sumie 1 raz